Lobulair borstkanker

U of uw geliefde heeft Lobulair borstkanker en u wilt graag uw opties verkennen.

Ikwildoorbehandelen.nl bundelt alle informatie op 1 plek. Complementaire middelen, testen tegen kanker en meer.

Waar kunnen we u mee helpen?

Informatie

Folder Lobulair borstkanker

Download de Folder ILC Lobulair borstkanker van ‘Lobsterpot’ op ikwildoorbehandelen.nl.

Patientervaring

We hebben momenteel nog geen patientervaringen ontvangen. Wilt u graag patienten in de toekomst helpen? Neem dan contact met ons op patientervaringILC@ikwildoorbehandelen.nl.

Heeft u behoefte aan informatie of ondersteuning? We zijn bij ikwildoorbehandelen.nl altijd op zoek naar verbeterpunten. We zouden het erg op prijs stellen als u ons daarbij zou kunnen helpen. Mail ons op verbetering@ikwildoorbehandelen.nl.

Dieet & voeding

De expertlijst voor Lobulair borstkanker is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen zelf. De lijst zit vol met supplementen en andere complementaire middelen of dieeten.

U kunt kiezen voor een pdf of als excel. De lijst is gebaseerd op het werk van Jane Mclelland. Een ervaringsdeskundige heeft de lijst gebruikt in haar ziektetraject. Een onderdeel van de methode van Mclelland focust zich op de 5 stadia van processen waardoor een cel een kankercel wordt. Daarom is de excel is per onderdeel opgedeeld om zo per fase een specifieke aanpak te hebben.

Wilt u specifiek de toevoegingen ontdekken? Download de expertlijst op ikwildoorbehandelen.nl.

Lobulair borstkanker (ILC) – expertlijst

Tot slot: overleg altijd met uw behandelend arts of huisarts. Zeker als u overweegt om middelen te nemen naast uw reguliere behandeling. Heeft u moeite met een gesprek starten? Misschien kan de folder Onvervulde Medische Behoefte (OMB) van ikwildoorbehandelen.nl helpen om het gesprek met uw (huis)arts te starten.

Hulpdoos voor Lobulair borstkanker

Oke, u  heeft de informatie doorgenomen. Hoe nu verder?

ikwildoorbehandelen.nl heeft hulpdozen ontwikkeld gebaseerd op de expertlijsten. Daarin zitten supplementen van de expertlijsten in verwerkt. Daarnaast wordt dit dagelijks voor u gesorteerd. U vindt een proefdoos hier.

Testen & (zelf)hulp

Testen tegen Lobulair borstkanker

Een nieuw onderdeel van ikwildoorbehandelen.nl is het testen van uw specifieke tumor om zo gerichter te werk te gaan. U kunt algemene informatie hierover vinden op testen-tegen-kanker. Dit onderdeel is nog in ontwikkeling. We zouden graag met u in contact komen om uw persoonlijke verhaal en wensen in kaart te brengen. Daarbij probeert ikwildoorbehandelen.nl een landelijk dekkend thuispriksysteem te combineren met wereldwijde aanbieders van testen die passen bij uw vraag.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens achter te laten? Dan nemen wij contact met u op.